Volleybal 28.1.2023

Recreatief volleybal toernooi
Afgelopen zaterdag 28 januari werd voor de eerste keer het Hart voor Diever recreatief volleybal toernooi gehouden. De werkgroep volleybal van activiteiten organisatie Hart voor Diever had er het nodige werk aan want met 14 teams was de bezetting van de avond zeer goed gevuld. 5 tegen 5 werd er gespeeld door veel mixteams met of zonder volleybal ervaring. De gezellig sfeer en afsluiting in Dorpshuis Hart van Diever zorgen zeer waarschijnlijk dat het niet bij deze eerste editie blijft.
Poule A: Four by Four, Heeeee Hoppa!, De tortelduifjes, In den Uylenbal en 3 wijn 3 bier
Poule B: VV Diever, Supp. Vereniging Diever, Ik had hem wel, WSAR en Win(n/t)ers   
Poule C: Vv Tido, Team Indy, Badminton 1 en Volleyknal Eagles

Het winnende team van deze eerste editie was het team van Four by Four. Het team van de Tortelduifjes krijgt een eervolle vermelding voor hun laatste plaats.

Author: admin